סדנת המטבח האתיופי – פרימיום

המטבח האתיופי

מטרת הסדנה: למידה והתנסות בהכנת מאכלים מסורתיים בריאים, הכרות עם תפיסת המשפחה בקהילת יהודי אתיופיה דרך האוכל.

קהל יעד: נוער ומעלה              

משך הסדנה: 45 דק'

 

מבנה הפעילות:

שלב

 

זמן

ההפעלה

פתיחה

15 דק'

הסבר על המטבח האתיופי והכרות עם מרכיבים מרכזיים במטבח

הכנת הארוחה

30 דק'

הכנה משותפת של אינג'רה

אכילה משותפת וסיכום

20 דק'

טעימות -אינג'רה ושני רטבים, הסבר על תרבות האכילה וסיכום